Ik ben Irene Jansen en sinds 2015 zelfstandig ondernemer. Na werkzaam geweest te zijn in zowel het onderwijs als de kinderopvang werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Met mijn eigen bedrijf wilde ik mij richten op het begeleiden van zowel volwassen als kinderen op een creatieve wijze. Met Your Creative Nature richt ik mij meer op pedagogisch werken en met Dirkje Coaching richt ik mij op het coachen van kinderen en ouders.

Al tijdens mij opleiding tot leraar basisonderwijs heb ik mij altijd meer ge├»nteresseerd in pedagogisch beleid maken en tijdens mijn werk als pedagogisch medewerker BSO hield ik mij als extra taak ook vaak bezig met dit onderdeel. En niet zonder succes. Ik heb op diverse groepen collega’s gecoacht en binnen het team ook meerdere pedagogische lijnen uitgezet om het beleid bij te sturen en te verbeteren.

Bij mijn overstap van pedagogisch medewerker naar zelfstandig ondernemer heb ik een extra opleiding gevolgd voor professioneel coach en professioneel creatief denktrainer. Hierdoor heb ik mij extra kunnen ontwikkelen als coach en mijn natuurlijke behoefte om mensen, jong en oud, te helpen en ondersteunen beter gevormd. Daarnaast heb ik mij beter ontwikkeld als creatieve denker. Iets wat ik altijd wel deed maar nu beter kan inzetten om mensen en pedagogische organisaties te helpen hun werkwijze en beleid te vormen.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.